ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Μεσιτικά έντυπα - Μεσιτικές Εντολές

Σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε σε συνεργασία πάντα με εσάς, κάθε έντυπο προωθητικό ή διαφημιστικό που έχει ανάγκη ένα μικρό ή μεγάλο μεσιτικό γραφείο – Real Estate. Στο τυπογραφείο μας μπορείτε να εκτυπώσετε, πολύ οικονομικά, τα δικά σας έντυπα Μεσιτών Ανάθεσης & Υπόδειξης Ακινήτων καθώς και οποιαδήποτε άλλη εκτυπωτική εργασία.
Σε προσφορά υπάρχει & συνδυαστικό “πακέτο” των δύο ειδών Μεσιτικών εντύπων!

Γραφιστική επιμέλεια & δημιουργία
ότι εντύπου σας ενδιαφέρει.

Η εκτύπωση κάθε εντύπου σας, βοηθάει στην προώθηση και διαφήμιση των υπηρεσιών & προϊόντων σας.

Αποστολή των εντύπων σας
σε όποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε.

Μπλοκ Εντολή Ανάθεσης Ακινήτων

Μπλοκ “Εντολής Ανάθεσης Ακινήτων”, διπλότυπο ή τριπλότυπο σε αυτογραφικό (καρμπονιζέ) χαρτί, για μεσιτικά γραφεία real estate.
Στην μεσιτική εντολή ανάθεσης ακινήτου, αναγράφονται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, του ακινήτου, η τιμή διάθεσής του & η μεσιτική αμοιβή που έχει συμφωνηθεί.
Τα έντυπα μεσιτών, τυπώνονται σε μπλοκ των 50 σετ, με σταθερά τυπωμένη την επωνυμία σας σε όσα χρώματα θέλετε

Μπλοκ Εντολή Υπόδειξης Ακινήτων

Μπλοκ “Εντολής Υπόδειξης Ακινήτων”, διπλότυπο ή τριπλότυπο σε αυτογραφικό (καρμπονιζέ) χαρτί, για μεσιτικά γραφεία real estate.
Στην μεσιτική εντολή υπόδειξης ακινήτου, αναγράφονται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, του ακινήτου, η τιμή διάθεσής του & η μεσιτική αμοιβή που έχει συμφωνηθεί.
Τα μπλοκ μεσιτών, τυπώνονται σε σετ των 50 φύλλων, με τυπωμένη την επωνυμία σας & τα στοιχεία επικοινωνίας σε όσα χρώματα θέλετε.

Διαφημιστικά Αυτοκόλλητα Ενοικιάζεται - Πωλείται

Αυτοκόλλητα Ενοικιάζεται – Πωλείται με το λογότυπο & τα στοιχεία επικοινωνίας κατάλληλα για πολλές διαφημιστικές εφαρμογές προώθησης των εταιρειών Real Estate. Τα αυτοκόλλητα είναι χαραγμένα (από την πίσω πλευρά) για έυκολη & γρήγορη εφαρμογή.

Επίσης μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Εκτυπώσεις Καρτών

Φάκελοι με λογότυπο

Διαφημιστικά Φυλλάδια

Μπλοκ Σημειώσεων