-ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ -ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
-ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Μεσιτικά Έντυπα - Μεσιτικές Εντολές

Σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε σε συνεργασία πάντα με εσάς, κάθε έντυπο προωθητικό ή διαφημιστικό που έχει ανάγκη ένα μικρό ή μεγάλο μεσιτικό γραφείο – Real Estate. Στο τυπογραφείο μας μπορείτε να εκτυπώσετε, πολύ οικονομικά, τα δικά σας έντυπα Μεσιτών Εντολή Ανάθεσης Ακινήτων, Εντολή Υπόδειξης Ακινήτων, Εντολή Αποκλειστικής Ανάθεσης Ακινήτου, Δελτίο Εντολής Μεσίτη καθώς και οποιαδήποτε άλλη εκτυπωτική εργασία.
Μπλοκ Εντολή Αγοραστή – Ενοικιαστή – Εργολάβου, Μπλοκ Εντολή Ιδιοκτήτη.

Οργανώστε & Διαφημίστε συγχρόνως το γραφείο σας, με καλαίσθητα και επικοινωνιακά έντυπα & δημιουργήστε άριστη 
πρώτη εντύπωση στους πελάτες σας!

Μπορείτε τώρα, να επιλέξετε μέσα από διάφορα συνδυαστικά πακέτα, που περιλαμβάνουν και τα 3 είδη!
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά.
Εύκολα, Γρήγορα & Οικονομικά!

 

Γραφιστική επιμέλεια & δημιουργία
ότι εντύπου σας ενδιαφέρει.

Η εκτύπωση κάθε εντύπου σας, βοηθάει στην προώθηση και διαφήμιση των υπηρεσιών & προϊόντων σας.

Αποστολή των εντύπων σας
σε όποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε.

Μπλοκ Εντολή Ανάθεσης Ακινήτων

Μπλοκ “Εντολής Ανάθεσης Ακινήτων”, διπλότυπο ή τριπλότυπο σε αυτογραφικό (καρμπονιζέ) χαρτί, για μεσιτικά γραφεία real estate.
Στην μεσιτική εντολή ανάθεσης ακινήτου, αναγράφονται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, του ακινήτου, η τιμή διάθεσής του & η μεσιτική αμοιβή που έχει συμφωνηθεί.
Τα έντυπα μεσιτών, τυπώνονται σε μπλοκ των 50 σετ, με σταθερά τυπωμένη την επωνυμία σας σε όσα χρώματα θέλετε

Μπλοκ Εντολή Υπόδειξης Ακινήτων

Μπλοκ “Εντολής Υπόδειξης Ακινήτων”, διπλότυπο ή τριπλότυπο σε αυτογραφικό (καρμπονιζέ) χαρτί, για μεσιτικά γραφεία real estate.
Στην μεσιτική εντολή υπόδειξης ακινήτου, αναγράφονται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, του ακινήτου, η τιμή διάθεσής του & η μεσιτική αμοιβή που έχει συμφωνηθεί.
Τα μπλοκ μεσιτών, τυπώνονται σε σετ των 50 φύλλων, με τυπωμένη την επωνυμία σας & τα στοιχεία επικοινωνίας σε όσα χρώματα θέλετε.

Εντολή Αποκλειστικής Ανάθεσης Ακινήτων

Τα Μπλοκ “Εντολής Αποκλειστικής Ανάθεσης Ακινήτων”,  εκτυπώνονται σε διπλότυπο αυτογραφικό (καρμπονιζέ) χαρτί, για όλα τα μεσιτικά γραφεία .
Στα μπλοκ Αποκλειστικής Ανάθεσης, αναγράφονται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, του ακινήτου, η τιμή διάθεσής του & η μεσιτική αμοιβή που έχει συμφωνηθεί.
Τα μπλοκ μεσιτών, τυπώνονται σε σετ των 50 φύλλων, με τυπωμένη την επωνυμία σας & τα στοιχεία επικοινωνίας.
Καλέστε μας για άμεση προσφορά.

Επαγγελματικές Κάρτες για μεσιτικά γραφεία Real Estate

Οι επαγγελματκές κάρτες, είναι το μέσο της πρώτης μας επαφής είτε με τον πελάτη ή τους συνεργάτες σας. Γι αυτό πρέπει να είναι τόσο άμεσες όσο και επικοινωνιακές χωρίς περιττές λεπτομέρειες. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιούμε χαρτί velvet 350 γραμμαρίων και ματ πλαστικοποίηση, ώστε να έχουμε ένα τελικό αποτέλεσμα που αντέχει στο χρόνο και στις όποιες απαιτητικές συνθήκες μπορεί να αντιμετωπίσει.

Καλέστε μας για άμεση προσφορά.

Εκτύπωση διαφημιστικών μπλοκ σημειώσεων με το λογότυπο και τα στοιχεία του Μεσιτικού Γραφείου

Τα μπλοκ για τις σημειώσεις, αποτελούν για όλους εσάς τους επαγγελματίες και τις εταιρείες, πολύ χρηστικά εργαλεία καθώς χρησιμεύουν καταρχάς στο να κρατάτε τις καθημερινές σας σημειώσεις  οργανωμένα & στην συνέχεια αποτελούν ένα άριστο μέσο προβολής της επιχείρησής σας! Οργανώστε και διαφημίστε το Μεσιτικό Γραφείο σας, με ένα προωθητικό έντυπο σαν τα μπλοκ σημειώσεων!

Καλέστε μας ή στείλτε μας email για οποιαδήποτε διευκρίνηση & άμεση προσφορά.

Διαφημιστικά Αυτοκόλλητα Ενοικιάζεται - Πωλείται
με το λογότυπό σας

Εκτυπωμένα Αυτοκόλλητα Ενοικιάζεται – Πωλείται με το λογότυπο & τα στοιχεία επικοινωνίας κατάλληλα για πολλές διαφημιστικές εφαρμογές προώθησης των εταιρειών Real Estate. Τα αυτοκόλλητα ενοικιαστήρια και πωλητήρια, είναι χαραγμένα (από την πίσω πλευρά) για εύκολη & γρήγορη εφαρμογή.
Καλέστε μας για άμεση προσφορά.

Επίσης μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Εκτυπώσεις Καρτών

Φάκελοι με λογότυπο

Διαφημιστικά Φυλλάδια

Μπλοκ Σημειώσεων